Wat ik doe

Medewerker-prestaties verbeteren met Organizational Health

Waarom klagen mijn klanten? Waarom groeien mijn concurrenten sneller? Waarom zijn andere organisaties innovatiever? Waarom gaan mijn goede mensen weg? Mijn antwoord op deze vragen is Organizational Health.

Organizational Health wil zeggen dat je een gezonde bedrijfsvoering hebt: zo goed mogelijke resultaten (winst), maar zonder te grote risico’s te nemen. Door vragenlijsten af te nemen bij medewerkers over zaken als kennis, kunde en risico’s krijgt het management een goed idee van wat er speelt in het bedrijf. De Organizational Health Scan helpt managers bij het verbeteren van hun organisatie.

Lezingen en Workshops

Alles wat mis kón gaan in de financiële sector, ís misgegaan in de financiële sector. Als medewerker van een bank ben ik getuige geweest van dit drama.

Ik geef lezingen over de hele wereld voor (non-) profit organisaties die meer willen weten over wat er mis is gegaan binnen de bancaire sector, bijvoorbeeld om te voorkomen dat ze dezelfde fouten maken.

Daarnaast geeft ik specifieke workshops over variabele beloningen: hoe werkt het en vooral hoe werkt het niet. De deelnemers bestaan uit (HR-)managers die meer willen weten over hoe ze hun mensen het meest effectief kunnen aansturen.

Bekijk meer informatie op gastsprekers.nl